top of page
PASTILLES TRONGES-07.png
PASTILLES TRONGES-04.png
ELEMENT_01.png

La nostra experiència en la gestió d'obra pública van des de la construcció d'equipaments o locals fins a la rehabilitació d'edificacions de caràcter públic amb un seguiment exhaustiu dels treballs a realitzar i una gestió acurada de les licitacions.

ELEMENT_01.png

MAGATZEM MUNICIAL VILABERTRAN

Projecte de construcció de magatzem i local municipal. Obra realitzada amb estructura prefabricada i acabat de façana amb cobertura vegetal.

CASTELL DE SANT FERRAN

Reconstrucció de Baluarte Norte.

CARTELL HOLA ROSES

Projecte d’instal·lació de benvinguda a Roses, ubicat en un lateral de la carretera que dóna accés a la població. HOLA ROSES!

CAMÍ DE RONDA

REHABILITACIÓ DEL CAMÍ DE RONDA:

Consisteix en l’adequació i arranjament de trams en mal estat i amb més dificultat per accedir-hi. La finalitat d’aquest projecte és aportar aquells elements de seguretat, accessibilitat i integració paisatgística.

PLAÇA VITÒRIA CATALANA

L’objectiu d’aquest projecte consisteix en millorar i modernitzar la plaça vitòria catalana, situada molt a prop de la riera Ginjolers i del centre urbà de Roses, creant un espai lúdic que inclou : conjunt de tirolines, tobogans, altres elements de jocs, mobiliari urbà i font, nou enllumenat públic, incorporar noves espècies vegetals etc...

ELEMENT_04.png
CONTACTO
bottom of page